S Klub

AKVA PARK

Pravi raj i spas od vrelih letnjih dana možete pronaći u našem akva parku. Posedujemo 8 bazena i 12 tobogana, mesto za odmor ili neviđeno adrenalinsko iskustvo i avanturu,  izaberite sami.

Posedujemo najveći bazen u Srbiji,  vodenu džunglu za decu svih uzrasta, bazen za najmlađe sa raznim atrakcijama, tropski bazen sa barom u vodi i ostrvom sa palmom.

Tobogani KamikazaFreefallFreefall Tube, MultislideTwister Tube sve ove atrakcije su Vam na raspolaganju za uživanje. Probajte nove tobogane: Family rafting, Wave slide, Space boat i bazen sa talasima. Očekujemo Vas…

CENOVNIK

Preuzmite (PDF)

RADNO VREME

11 - 19h

RADNIM DANIMA

10 - 19h

VIKENDOM

VIDEO

ATRAKCIJE

Stručno projektovan tobogan da pruži iskustvo velike brzine. Kamikaza ima projekciju puta koji se sastoji od „više od samo jednog pada“. Imate uzbuđenje i zabavu pada preko kliznog „multi-bampa“. Jedan od omiljenih tobogana posetilaca akva parka.
Ovaj tobogan Vam nudi jedno od najuzbudljivijih spuštanja u životu. Da li ste spremni da se oslobodite? Freefall je mešavina uzbuđenja, adrenalina i zabave. Probajte otvoreni i zatvoreni slobodan pad samo u akva parku S Klub.
Akva park ne može biti potpun bez Multi Slide tobogana. Uživajte u spuštanju sa porodicom i prijateljima.
Postoje neki tobogani o kojima svi pričaju… Možda ste čuli kako ljudi govore ponosno ,,Preživeo sa twister“. Pripremite se, twister je legenda. To je mešavina brzine i zabave, čeka sve one koji vole visok adrenalin.
Pravi raj za decu svih uzrasta. Desetine prskalica, tobogani, vodena kofa kao i još mnogo toga zanimljivog u vodenoj džungli. Dovedite svoje mališane i uživajte zajedno sa njima.
Hobotnica nikad nije bila toliko smešna. Napravili smo jedinstveno šareno igralište unutar bazena za decu. Tobogani umesto pipaka, pečurka umesto glave iz koje izlazi voda, sigurno omiljeno mesto za Vaše najmlađe.
Prvi i jedinstveni porodični tobogan iz ponude akva parkova. ,,Family Rafting“ omogućava gostima da dele zabavu i uzbuđenje. Možete doživeti radost obrta, okreta i pada као porodica u jednom od naših kružnih splavova za rafting.
,,Svemirski brod“ je projektovan da kombinuje uzbuđenje tobogana Space Hole i radost tobogana Black Hole u jednom toboganu. Prvo ćete doživeti iznenađenje i vizualnu harmoniju ,,Crne rupe“, posle uzbuđenje ,,Svemirske rupe“ zatim ponovo nastaviti avanturu sa ,,Crnom rupom“ i na kraju završiti u bazenu. Probajte Space Boat i doživite pravo magično iskustvo.
,,Talas tobogan“ je jedan od najnovijih tobogana velike brzine iz ponude akva parkova i nudi visok adrenalin i zabavu. Ova vožnja oduzima dah i pruža zabavu za sve goste.

GALERIJA