S Klub

O Nama

Nalazimo se u Jakovu, za samo dvadesetak minuta vožnje od centra grada, i 10km od Aerodroma „ Nikola Tesla“ možete uživati u S Klubu, prirodnoj oazi utopljenoj luksuznim sadržajem.
S Klub  je prava oaza mira za beg od gradske gužve i svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, proslave i kongrese, sportske pripreme, opuštanje u Wellness&Spa centru, masaže i fitness, kao i zabavu u aqua parku.

Hotel S Klub raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta do 160 osoba. U ponudi su Standard sobe i apartmani, Superior sobe i apartmani i Lux apartmani. U svakom od njih gostima je na raspolaganju udoban smeštaj, koji će sve očarati enterijerom i najvišim nivom usluge, kao i niz sadržaja, od kojih posebno ističemo Spa centar S Kluba.

Naš Wellnes i Spa centar će Vam pružiti savršenu revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U fantastičnom ambijentu koji odiše egzotičnim koloritom Spa centar Vam nudi: slanu sobu, tursko kupatilo, jakuzzi, saunu, teretanu i veliki izbor masaža.

Prepustite organizaciju krštenja, punoletstva ili rođendana nama i proslavite ga baš onako kako ste Vi zamislili.
Uživanje u prirodi i prepoznatljivom ambijentu naše bašte, ekskluzivan prostor sale sa bazenom, letnja avantura u akva parku ili zimska idila pored kamina samo su neke od opcija koje su Vam na raspolaganju.

S-KLUB je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim svadbama u gradu.
Dan venčanja treba da bude savršen i baš onakav kakav ste Vi zamislili, a naše srdačno osoblje ispuniće svaku Vašu želju ili zahtev, sve u cilju ostvarenja Vašeg venčanja iz snova.
Dobar provod podrazumeva i dobru kuhinju. Naš restoran nacionalne kuhinje je komplementaran spoj tradicionalnog i savremenog nudeći jedinstveno hedonističko iskustvo, uz ukuse i mirise koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte restorana ili u zatvorenom ambijentu sale sa bazenom i kamin sale.

Sa ponosom Vam predstavljamo pravi raj i spas od vrelih letnjih dana – AKVA PARK. Doživite nezaboravnu avanturu uz 12 tobogana, osvežite se u najvećem bazenu u Srbiji, opustite se u tropskom bazenu sa palmom, dok se Vaši najmlađi ludo zabavljaju u vodenoj džungli za decu.

Prigodnom atmosferom, vrhunskim specijalitetima i uslugom, navešćemo Vas da poželite da se uvek vratite.

s-klub-hotel-smestaj-beograd
Rezervišite smeštaj
s-klub-vencanja
Organizujte proslavu
s-klub-akva-park1
Posetite Akva-Park
S Klub

u brojevima