RESTORANI ZA VENČANJA – S KLUB

S Klub je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim venčanjima u gradu.

Organizacija venčanja u našem kompleksu može se održati na više lokacija, u zavisnosti od Vaših želja
Može biti u zatvorenom, otvorenom ili polu otvorenom prostoru. Svaki prostor krasi savršeni sklad prirode i urbani elementi, jedinstven ambijent, okružen bogatom prirodom, zelenilom i mirom naše prostrane bašte, bazena, fontana i pažljivo projektovane zatvorene prostore za održavanje svečanosti.

Nudimo Vam mogućnost da organizaciju venčanja prepustite nama, da Vaše venčanje bude kao iz snova, da ispunimo svaku Vašu želju u jednom od najsrećnijh dana Vašeg života.

Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda hrane bude veoma raznovrsna, kvalitetna i posebno dekorisana a za uslugu su zaduženi profesionalni konobari koji će svojom ljubaznošću upotpuniti Vaše venčanje i ostaviti utisak za pamćenje.

S Klub Vam takođe pruža mogućnost i koktela dobrodošlice, da gosti mogu da Vas sačekaju u divnom okruženju uz aperitiv i neku laganu jazz muziku ili gudački kvartet. 

Sve što je potrebno za venčanje iz snova, naći ćete na jednom mestu.

Venčanje u S Klubu nudi i niz drugih pogodnosti. Uz naš paket, vaše goste dočekati profesionalne hostese za smeštaj gostiju, a o svemu će brinuti i iskusni protokol menadžer.

Boca šampanjca za mladence i kumove, koja se obično otvara uz sečenje torte, takođe je naša briga, ali i trubači koji će dodatno uveseliti goste na vašem venčanju.

Preporučićemo vam i sjajne kontakte za vatromet, suvi led za prvi ples, vulkane i ostale pirotehničke detalje i moćne efekte.
Mladencima je na raspolaganju Lux apartman 24 h, kao i poklon vaučer za prvu godišnjicu braka.

Za dodatne usluge, kao što je prevoz mladenaca i šminkanje, takođe imamo rešenje u vidu sjajnih kontakata koje ćemo rado podeliti sa vama!

Obezbeđen je besplatan parking kapaciteta 500 mesta, rezervacija hotela za goste sa venčanja sa posebnim popustom.

Naše je zadovoljstvo ako se odlučite da vaše venčanje proslavite u ambijentu S Kluba.
O utiscima ćemo pustiti fotografije da pričaju, kao i naši zadovoljni mladenci i gosti.

PONUDA ZA ORGANIZACIJU VENČANJA