S KLUB – VELIKI BAZEN

U prirodnoj oazi, u nesvakidašnjem ambijentu i savremenom stilu, sa pogledom na najveći bazen u Srbiji i prirodom koja ga okružuje započnite novo poglavlje svog života.

Sala opremljena najsavremenijom tehnologijom sa pokretnim krovom i bočnim staklima koji se mogu podešavati da bude otvoren, polu otvoren i potpuno zatvoren prostor, tako da vremenski uslovi ne mogu uticati na Vaš poseban dan. Sala se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja je okružuje.

Kapaciteta do 350 mesta, predstavlja idealan prostor za venčanja koja se godinama čuvaju u dragom sećanju.Prošetajte svoje snove modernim prostorom koji se sa neverovatnom lakoćom uklapa u najlepše ideje i pretvara želje u nezaboravne uspomene.

Uz prostor koji predstavlja spoj moderne funkcionalnosti i estetike, opremljen profesionalnom rasvetom za vizuelnu čaroliju, nudimo vrhunsku uslugu našeg ljubaznog osoblja i nezaboravne kulinarske specijalitete.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.

Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Kreirajte jedinstveno i nezaboravno venčanje i iskustvo koga ćete se i vi i vaši dragi gosti sećati čitavog života.

PONUDA ZA ORGANIZACIJU VENČANJA
S-klub obaveštenje
☀️ USKRS i 1. MAJ U S KLUBU! ☀️
Ponuda #1 - Mini odmor
3 dana - 2 noćenja sa doručkom 5000 RSD po osobi!
U cenu paketa uračunata rezervacija za 1. Maj u bašti restorana ili na tropskom bazenu, korišćenje otvorenog bazena, sportskih terena i Spa centra.
Ponuda #2 - Otvaranje tropskog bazena
Promo cena ulaznice od 1500 RSD (za goste hotela 1000 RSD)
Uračunato korišćenje bazena i neograničeno korišćenje švedskog stola.
Za decu do 12 godina 50% popusta.
Neograničeno korišćenjer švedskog stola od 13 do 18h.
Ponuda #3 - Celodnevno uživanje
Celodnevno uživanje u jedinstvenom ambijentu naše bašte sa dve dečije igraonice na raspolaganju.
Info & Rezervacije +381631085601