Restoran: 6:00 - 22:00
Akva Park: 10:00 - 19:00
S Klub

Venčanja

S Klub je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim venčanjima u gradu.

Organizacija venčanja u našem kompleksu se održava na više različitih lokacija, u zavisnosti od Vaših želja možemo  rezervisati za Vas zatvoren-polu otvorenom prostor sale sa bazenom ili otvoren prostor tropskog i velikog bazena sa pokretnim krovom i pokretnim staklenim stranicama kao zaštitom za sve vremenske uslove. Svaki prostor krasi savršeni sklad prirode i urbani elementi, jedinstven ambijent, okružen prirodom, zelenilom, bazenima, fontanama i pažljivo projektovani zatvoreni prostori za održavanje svečanosti.

Nudimo Vam mogućnost da organizaciju venčanja prepustite nama, da Vaše venčanje bude kao iz snova, da ispunimo svaku Vašu želju u jednom od najsrećnijh dana Vašeg života.

Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda hrane bude veoma raznovrsna, kvalitetna i posebno dekorisana a za uslugu su zaduženi profesionalni konobari koji će svojom ljubaznošću upotpuniti Vaše venčanje i ostaviti utisak za pamćenje.

S Klub Vam takođe pruža mogućnost koktela dobrodošlice, da gosti mogu da se okupe i sačekaju Vas u divnom okruženju prirode ili pored jednog od naših bazena uz aperitiv, koktel ili penušavo vino i neku laganu muziku ili gudački kvartet.

Sve što je potrebno za venčanje iz snova, naći ćete na jednom mestu.

Venčanje u S Klubu nudi i niz drugih pogodnosti koje su uključene u svaki od izabranih paketa:

  • Vaše goste će dočekati profesionalne hostese , a o svemu će brinuti i iskusni protokol menadžer.
  • Koktel dobrodošlice na otvorenom u prirodi ili pored bazena.
  • Građansko venčanje na otvorenom na više bajkovitih lokacija u ponudi.
  • Mladencima je na raspolaganju Lux apartman 24 h, kao i poklon vaučer za prvu godišnjicu braka.
  • Obezbeđen je besplatan parking kapaciteta 500 mesta, rezervacija hotela za goste sa venčanja uz poseban popust.

Pored naših dugogodišnjih saradnika zaduženih za dekoraciju i fotografisanje koji su Vam na raspolaganju možemo Vam pomoći i oko odabira muzičkog benda i raznih dodatnih usluga, kao što je organizovan prevoz mladenaca i gostiju, frizer i šminkanje u našem objektu… Preporučićemo Vam i sjajne kontakte za vatromet, suvi led za prvi ples, vulkane i ostale pirotehničke detalje i moćne efekte.

Tri opcije za savršeno venčanje

Naša sala sa bazenom predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna prirode i modernog.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe, kapaciteta od 80 do 200 gostiju, pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana.

Klizni prozori duž cele sale, mogu se po želji otvarati, kao i pokretan deo krova, čineći ovај prostor polu otvorenim sa dodatnim izlazom u naš vrt, najromantičniji kutak, u kom se može odvijati ceremonija venčanja na otvorenom, u nekom od naših bajkovitih letnjikovaca od trske ili u postavljenom oltaru u prirodi. O izboru cveća, mašnama na stolicama i drugim detaljima odlučuju mladenci sa dekoraterima, tako da od oltara mogu napraviti pravo malo umetničko delo.

Dodatnu atraktivnost prostoru daje bazen sa drevnim mostićem u zatvorenom delu, pozicioniran na samom centru sale, tako da svaki gost može imati posebno mesto pored bazena.
Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere.

Naš uigrani tim kuvara sa master chefom na čelu za Vašu proslavu od jela će napraviti prava umeća. Kombinacija najboljih pića i jela koja se nalaze u ponudi oduševiće sve prisutne.
Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.
Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Takođe, prostor je predviđen i za naše mališane. Adaptirana igraonica u zatvorenom delu sale i u otvorenom delu naše bašte, pruža nezaboravne doživljaje vašoj deci.

Neka vaše venčanje bude iskustvo o kome će se godinama govoriti kao o savršenim i nezaboravnim trenucima vaših najdražih gostiju!

GALERIJA

Na samo 20-ak minuta vožnje od Beograda, pronaćićete mesto koje, može se slobodno reći, podseća na pravi tropski raj i nudi jedinstvenu scenografiju za organizaciju Vašeg venčanja na otvorenom, takozvani Open concept događaj.Ponosni smo na činjenicu da je svako organizovano venčanje na svoj način bilo upečatljivo, jer svaka ljubavna priča ima svoje jedinstvene, divne momente.

Skriveno od svakodnevnog, harmonija prostora i pažljivo osmišljenih detalja pretvoriće se u posebnu atmosferu, neophodnu za ceremoniju venčanja kakvu ste oduvek zamišljali – na otvorenom, pod vedrim nebom sa belim pagodama pored tropskog bazena sa palmom, u senkama prirode, bojama vrta i modernim svetlima.
Sa kapacitetom od 200 do 350 osoba, mogućnosti prilagođavanja prostora su gotovo beskonačne, ono što ih ograničava može biti samo vaša i naša mašta.

Ukusne i svetske kreacije hrane šefa kuhinje doprineće tome da gosti danima posle venčanja prepričavaju ukuse.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.

Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Proslavite Vašu Ljubav i recite DA ispod lampica zvezda.

GALERIJA

U prirodnoj oazi, u nesvakidašnjem ambijentu i savremenom stilu, sa pogledom na najveći bazen u Srbiji i prirodom koja ga okružuje započnite novo poglavlje svog života.

Sala opremljena najsavremenijom tehnologijom sa pokretnim krovom i bočnim staklima koji se mogu podešavati da bude otvoren, polu otvoren i potpuno zatvoren prostor, tako da vremenski uslovi ne mogu uticati na Vaš poseban dan. Sala se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja je okružuje.

Kapaciteta od 200 do 600 zvanica, predstavlja idealan prostor za venčanja koja se godinama čuvaju u dragom sećanju.Prošetajte svoje snove modernim prostorom koji se sa neverovatnom lakoćom uklapa u najlepše ideje i pretvara želje u nezaboravne uspomene.

Uz prostor koji predstavlja spoj moderne funkcionalnosti i estetike, opremljen profesionalnom rasvetom za vizuelnu čaroliju, nudimo vrhunsku uslugu našeg ljubaznog osoblja i nezaboravne kulinarske specijalitete.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.

Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Kreirajte jedinstveno i nezaboravno venčanje i iskustvo koga ćete se i vi i vaši dragi gosti sećati čitavog života.

GALERIJA