S Klub

Venčanja

S Klub je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim venčanjima u gradu.

Organizacija venčanja u našem kompleksu se održava na više različitih lokacija, u zavisnosti od Vaših želja možemo  rezervisati za Vas zatvoren-polu otvorenom prostor sale sa bazenom ili otvoren prostor tropskog i velikog bazena sa pokretnim krovom i pokretnim staklenim stranicama kao zaštitom za sve vremenske uslove. Svaki prostor krasi savršeni sklad prirode i urbani elementi, jedinstven ambijent, okružen prirodom, zelenilom, bazenima, fontanama i pažljivo projektovani zatvoreni prostori za održavanje svečanosti.

Nudimo Vam mogućnost da organizaciju venčanja prepustite nama, da Vaše venčanje bude kao iz snova, da ispunimo svaku Vašu želju u jednom od najsrećnijh dana Vašeg života.

Naši vrhunski kuvari sa dugogodišnjim iskustvom i reputacijom učiniće da naša ponuda hrane bude veoma raznovrsna, kvalitetna i posebno dekorisana a za uslugu su zaduženi profesionalni konobari koji će svojom ljubaznošću upotpuniti Vaše venčanje i ostaviti utisak za pamćenje.

S Klub Vam takođe pruža mogućnost koktela dobrodošlice, da gosti mogu da se okupe i sačekaju Vas u divnom okruženju prirode ili pored jednog od naših bazena uz aperitiv, koktel ili penušavo vino i neku laganu muziku ili gudački kvartet.

Sve što je potrebno za venčanje iz snova, naći ćete na jednom mestu.

Venčanje u S Klubu nudi i niz drugih pogodnosti koje su uključene u svaki od izabranih paketa:

  • Vaše goste će dočekati profesionalne hostese , a o svemu će brinuti i iskusni protokol menadžer.
  • Koktel dobrodošlice na otvorenom u prirodi ili pored bazena.
  • Građansko venčanje na otvorenom na više bajkovitih lokacija u ponudi.
  • Mladencima je na raspolaganju Lux apartman 24 h, kao i poklon vaučer za prvu godišnjicu braka.
  • Obezbeđen je besplatan parking kapaciteta 500 mesta, rezervacija hotela za goste sa venčanja uz poseban popust.

Pored naših dugogodišnjih saradnika zaduženih za dekoraciju i fotografisanje koji su Vam na raspolaganju možemo Vam pomoći i oko odabira muzičkog benda i raznih dodatnih usluga, kao što je organizovan prevoz mladenaca i gostiju, frizer i šminkanje u našem objektu… Preporučićemo Vam i sjajne kontakte za vatromet, suvi led za prvi ples, vulkane i ostale pirotehničke detalje i moćne efekte.

Četiri opcije za savršeno venčanje