Najsavremeniji prostor za venčanja u Srbiji

S DVORANA

Sa ponosom Vam predstavljamo najsavremeniji i najmoderniji svečani prostor za organizaciju venčanja u Srbiji! S DVORANA kompleks je okružen sa dve fontane, baštom i pažljivo uređenim prirodnim pejzažom. Prostor je okupan prirodnom svetlošću, zahvaljujući tome što je veći deo prekriven staklenim površinama.

Pogled na čitav S KLUB resort, samo je delić prelepe atmosfere koja Vas očekuje u našem ambijentu. Bašta sadrži fontanu i stolove ispod letnjkovaca od trske idealan ambijent za prijem gostiju, venčanje i fotografisanje.

Nudimo Vam mogućnost organizacije venčanja baš onako kako ste zamišljali! Dovoljno je samo da nam kažete Vaše želje i mi ćemo ih sprovesti u delo! Luksuzna, moderna i elegantna, S DVORANA poseduje kapacitet od 200 do 300 zvanica.

Organizujemo prijem gostiju, fotografisanje na otvorenom i usluge pripreme video materijala.

Takođe, za Vašu proslavu, naš uigrani tim kuvara sa master chefom na čelu, od jela će napraviti nezaboravno iskustvo. U ponudi imamo nekoliko svečanih menija, koji će se dodatno prilagoditi Vašim željama.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili ruskog stola (posluženje za stolom). U obe varijante, neograničena dopuna hrane tokom trajanja događaja, je nešto što smatramo neophodnim, kako bi Vas i Vaše najmilije učinili da se osećaju kao kod kuće.

JER VI ZASLUŽUJETE DA VAŠ POSEBAN DAN ZASIJA U PUNOM SJAJU!

Vaše savršeno venčanje u jednoj od najsavremenijih dvorana u Srbiji, neodoljiva „S Dvorana”! Vaš poseban dan zaslužuje da bude organizovan na najbolji mogući način. Vaša ljubavna priča zaslužuje da bude krunisana na najbolji mogući način. U našem najnovijem prostoru za venčanja, “S DVORANI”, upravo je najbolji mogući način opcija koju Vam pružamo! Savršena i neodoljiva dekoracija, rasveta i enterijer, ostavljaju bez daha!

PONUDA ZA VENČANJA

Preuzmite (PDF)

VIDEO

GALERIJA