Restoran: 6:00 - 22:00
Akva Park: 10:00 - 19:00
Venčanja

Sala Sa Bazenom

Naša sala sa bazenom predstavlja spoj tradicije, umetničkog dizajna prirode i modernog.

Sam restoran nema klasičan oblik uobičajene sale za svadbe, kapaciteta od 80 do 200 gostiju, pruža bezbroj kreativnih mogućnosti i aranžmana.

Klizni prozori duž cele sale, mogu se po želji otvarati, kao i pokretni deo krova, čineći ovај prostor polu otvorenim sa dodatnim izlazom u naš vrt, najromantičniji kutak, u kom se može odvijati ceremonija venčanja na otvorenom, u nekom od naših bajkovitih letnjikovaca od trske ili u postavljenom oltaru u prirodi. O izboru cveća, mašnama na stolicama i drugim detaljima odlučuju mladenci sa dekoraterima, tako da od oltara mogu napraviti pravo malo umetničko delo.

Dodatnu atraktivnost prostoru daje bazen sa drevnim mostićem u zatvorenom delu, pozicioniran na samom centru sale, tako da svaki gost može imati posebno mesto pored bazena.
Veliki podijum pružiće priliku svima da budu deo lude atmosfere.

Naš uigrani tim kuvara sa master chefom na čelu za Vašu proslavu od jela će napraviti prava umeća. Kombinacija najboljih pića i jela koja se nalaze u ponudi oduševiće sve prisutne.
Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.
Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Takođe, prostor je predviđen i za naše mališane. Adaptirana igraonica u zatvorenom delu sale i u otvorenom delu naše bašte, pruža nezaboravne doživljaje vašoj deci.

Neka vaše venčanje bude iskustvo o kome će se godinama govoriti kao o savršenim i nezaboravnim trenucima vaših najdražih gostiju!

PONUDA ZA VENČANJA

Preuzmite (PDF)

GALERIJA