Restoran: 7:00 - 23:00
Akva Park: 10:00 - 19:00
Venčanja

Veliki Bazen

U prirodnoj oazi, u nesvakidašnjem ambijentu i savremenom stilu, sa pogledom na najveći bazen u Srbiji i prirodom koja ga okružuje započnite novo poglavlje svog života.

Sala opremljena najsavremenijom tehnologijom sa pokretnim krovom i bočnim staklima koji se mogu podešavati da bude otvoren, polu otvoren i potpuno zatvoren prostor, tako da vremenski uslovi ne mogu uticati na Vaš poseban dan. Sala se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja je okružuje.

Kapaciteta od 200 do 350 zvanica, predstavlja idealan prostor za venčanja koja se godinama čuvaju u dragom sećanju.Prošetajte svoje snove modernim prostorom koji se sa neverovatnom lakoćom uklapa u najlepše ideje i pretvara želje u nezaboravne uspomene.

Uz prostor koji predstavlja spoj moderne funkcionalnosti i estetike, opremljen profesionalnom rasvetom za vizuelnu čaroliju, nudimo vrhunsku uslugu našeg ljubaznog osoblja i nezaboravne kulinarske specijalitete.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način (posluženje za stolom) u obe varijante sa neograničenom dopunom hrane tokom trajanja događaja.

Mladenci se mogu odlučiti između nekoliko svečanih menija, koje će dodatno prilagoditi njihovim željama.

Kreirajte jedinstveno i nezaboravno venčanje i iskustvo koga ćete se i vi i vaši dragi gosti sećati čitavog života.

PONUDA ZA VENČANJA

Preuzmite (PDF)

GALERIJA